Gezonde ijslolly's

02 september 2016

Een weekje geleden postte ik op Instagram al een foto van deze lekker verfrissende ijsjes. Het lijkt erop dat het goede weer volgende week gaat aanhouden in België. De perfecte gelegenheid dus om deze gezonde snack te maken!

INGREDIËNTEN (6 ijsjes)
- 100 gr bevrozen rood fruit
- 50 gr verse blauwe bessen
- 150 gr Griekse yoghurt
- 80 ml kokosmelk
- ijsjesmaker

BEREIDING
1. Blend het bevrozen fruit en de kokosmelk tot een gladde smoothie in een blender.
2. Vul daarmee al 3 ijsjesmakers.
3. Voeg voorzichtig de Griekse yoghurt en de verse blauwe bessen toe aan de overschot van de smoothie. Meng een beetje maar niet volledig om een tie-dye effect te krijgen.
4. Vul de andere 3 ijsjesmakers met het mengsel.
5. Zet in de diepvries voor 4-6 uur, of tot ze volledig bevrozen zijn.