Carrot cake havermout

14 januari 2017

Jep, havermoutpap met wortel in! Super lekker is het. Worteltaart is echt mijn all time favourite. Natuurlijk is deze havermoutpap niet helemaal hetzelfde als zo'n heerlijke worteltaart met frosting maar het komt toch een beetje in de buurt. Het is ook super gezond, want je eet gewoon lekker groenten bij je ontbijt. 

INGREDIËNTEN (1 portie)
40 gr havermout
- 200 ml amandelmelk
- 1 wortel geraspt
- 1 tl kaneel
- een handje pecannoten
- ½ tl vanille extract

BEREIDING (10 min.)
1. Breng de melk aan de kook in een steelpannetje.
2. Voeg alle ingrediënten, behalve de noten, toe en roer goed om.
3. Laat 5 minuten sudderen. Roer regelmatig.
4. Schep de havermoutpap in een kom en bestrooi met de pecannoten. 

Voila, super easy. Enjoy!